429844-59 Huvudet igen!!!!!!

429844-59 
Vackra huvuden ett måste Bilden är  AL.... M. Al Capone Ett så underbart uytryck som cockern skall ha..


Har även fler favvos när det gäller cockerhanar
Bono,,,,, Arnie, Colin (,Innis.Angus,Dino o Haggis) Dom 4 kommer från Kennel Quilmhair. Även Stuart chokladgubben har för mej ett härligt utryck. Karis röda kille Freddie är ett bra exempelar,  Det finns några nya grabbar som jag vet har nått extra som kommer äntra ringarna snart ,, Har på tiksidan ett antal vackara  som til.ex.   Gunnels vackra tik V/R EVA ,hennes bror är pappa till vår lilla Lynn V/S, som oxså för mej har detta vänliga vackra huvud. Även vår M, Penny Lane EBBA (Dotter till AL )Hennes mamma är  Dessie, vår M. Creme de la Creme BIBBI ,,,ja DET FINNS  MÅNGA VACKRA ,SÖTA FINA SOM   KARINS STAAFS ,,,LILLA DORIS,,STILL GOIÍNG STROG LADY.
Kan ej med när halskinn måste hållas upp  och gömmas för att ej störas!!!!!!!! Sen har vi svansarna som många håller högt som dom flaggar, det är skillnad  med att vara glad, men den får ju EJ stå upp som på en terrier!!!
Är det rastypiskt??? COCKERN skall JU HA ETT LITE VÄLVT KORS...... Ej helt rakt.....Tror att många dommare måste läsa på lite, i alla fall dom Svenska ...
Sen har vi överarmen på våra cockrar,som tenderar att bli  för raka ??? Det måste vi ta tag i ,.
Väl mött med våra vackra cockrar


Kommentarer
Postat av: Ankie~stolt ägare till en Al-dotter~

Sååå snygg han är, Al herren! Håller med dig...vilket huvud han har! Min Cira, Murbräckans Clematis är en förtjusande liten dotter efter Al. Så mjuk och försiktig och otroligt snäll. Vill vara till lags men har även jakt i sig. Hon spårar rådjursklöv som en gudinna, jätteduktig är hon. Fattas bara två st 1:a pris så är hon en Viltspårschampion :)

kram från oss!
Ankie,Henrik,Cira&Monique

2008-05-01 @ 12:37:09
URL: http://ciraochmonique.cybersite.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0