Tröttväder!!!

Jag vill ha sol o sommar ,,,,tänk vad man begär ??Blir så tött av detta kaos till väderlek .Hundarna är ju heller inte på topp.Det tar på dom oxså .
Jag har Bonos  o Bibbis gulliga chokladfärgade son här ett tag Vad rar han är denna lilla gubbe ,ja,,han är inte liten längre, stor som pappa men lik farfar DINO. Väldigt,lung, en liten filosof. Med mycke stomme o ett helt underbart huvud till en vacker kropp .Skall bli roligt att få se honom bli färdig,
Han har ju en lillebror här lilla  röda Hasseman Det är roligt att ha olika färger. Cockern är ju den samma ändå!!
Om allt gå som planerat så kommer Bonos lille  chokladson ,som han har  med sin fru Lilly ,hem  hit när han är klar .
Lödag fest hos vår dotter o delägare i kenneln CATTIS ,40 års  kalas i Värmlnad  Blir härligt att träffa hela släkten o hennes vänner igen, det är så vackert i Värmland  Hon bor ju långt ut på landet på en stor gård Mårön utanför Kristinehamn Med sin trevliga o snälla sambo Henrik. En kille som står tryggt med fötterna på jorden o vet vad han vill.
Hoppas att vädret inte ställer till med problem när vi skall åka Även om det är bra väg så.....

Jag har en jätterar tjej som hjälper oss med hundarna  Hon är en uppfödare på kaniner o ställer ut myckt Alla hundarna   fullkomligt älskar henne ,särskilt Lynn Hon blir lyrisk när hon kommer.Tur att hon finns, hon är  guld värld ..

Nu  skall jag måla o fixa i en gaderob till vårt barnbarn Vendela (som nu bor på Ireland )kommer hit med sina föräldrar o skall bo här i Svedala ett tag fram över  Sen blir det ju en liten ny  liten person som kommer att födas här Det var ett tag sen Det förgyller upp tillvaron.
Släkter komma o släkter gå ....underbart är kort  
Stina  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0