Solen lyser så vackert mot snön..

Tänk vad man känner sej gladare när solen tittar fram. Vi behöver ju ljuset så väl. Skall titta på en enplandskåk till veckan med tomt som vätter mot skog o mark.Kanske blir vi Värmlänningar?? Förkylningen håller sej fast,verkar envist. Man får vara glad att det ej är värre. Vårt yngsta dotter här med fam.och hjälper till med huset. Hoppas att batterierna blir laddade i min trötta kropp? Jag känner lite mer ork.Men det gäller att ta det easy.Fast det har ju aldrig varit min melodi. Livet är ju en spännande resa.

Denna svart tik är efter BONO/MÄRTA

En kopia av far sin. Bor på Kennel Moon de Lux. Nu har vi snö så det räker ,men ack så vackert det är,även om jag inte har varit ute mycket. Hundarna blir som snöbollar. Tänk att ha svär föräldrar som orkar hjälpa oss med huset,fast dom ej är purunga . Man skulle ha den gaist dom har.. Kanske det blir så när man blir äldre?? Orken är ju ej som förut, men jag jobbar på det.

Härligt att se en liten ny vän som kommit till världen,när

Denna lilla söta kille är efter Bono / Nellie på Kennel Moon De Lux. Livet går vidare trots att man mår dåigt ,när man är mitt i en jobbigt tid så tror man inte att det blir nån ändrig.Tur att jag har vänner som vet och förstår. NI vet vilka ni är, luttrade och hälper mej. Stora kramar kära ni. Vi hörs i luren.

När kroppen inte orkar och

 

Kära yngsta dotter....

Skönt att få vara hos sina barn ,, och barnbarn.När man mår skit dåligt, så känns det lite lättare ialla fall då. Mycket som händer i vårt liv nu. Att hitta ett annat hus annat jobb i familjen .. Försöka bli så stark så jag orkar. I morron skall vi fira Cattis på fredan den 13/2.Jessica är född just på fredan den 13/1-84.Barnbarnen Vendela den 13/3-03 Critte den 13/11..Vi bor på Hammarby 13. Här i Forshaga är det -9 strålande sol på dan Var i en helt underbar skog med doggarna .men visste inte att älven var nedanför,JIll sprang ner snabbt som en reptil och hann ut på isen bara tack och lov .Han kalla in henne. Hon har blivit som ung igen. Synd att inte jag har det !!!!!.Men den som lever får se... .

Man blir glad

Att höra att det går bra för ens hundar.Lilla KAY M. Blur Grass ,har varit på sin första debuti valpklass Mjölby.Skötte sig kanonbra i ringen med sin duktiga matte Katarina Kennel Puppy Dream. Han har ju bra påbrå.. Bono skall vila ett år nu och bara vara hund.. Jag mår ju skit och orkar inget ,för till fället. Vi är nu i Värmland hos yngsta dottern .Massor med snö. Under bart att ha barn,det är inte alla unnat. Tänk på det!!!!!!!!!!!!!!

RSS 2.0