BONOS äldsta döttrar på Kennel Ufhäll..

Tack för detta fina kort av snygga tikar. Ser hur BONO präglar dessa vackra huvuden,på många av sina avkommer .Det är viktigt att se vad avelshanarna pruduserar. Inte bara skönhet, utan oxså tempramentet ,som jag tycker är sååååååååååå viktigt. Har ju sett många som jag skulle kunna ta hem ,men ack, jag kan ju ej längre ha det så!! Jag får nöja mej med med mindre . Väntar på vår lilla griffongtjej.Den som väntar på nått bra,har ej bråttom. Var hos en kiropraktor i går .Så underbart att hitta en karl som kan hjälpa en.. Fick på rekomendation .Man blir ju nästan religiös på kuppen, när man kan gå bättre och smärtan lägger sej.Man får tacka nån att dom finns...... . Jag vill oxså tacka för alla fina julhälsningar ,det värme. Nu lackas det snart, JULEN ÄR HÄR. Njut medans du kan ..

BONOS äldsta döttrar på Kennel Ufhäll..

Tack för detta fina kort av snygga tikar. Ser hur BONO präglar dessa vackra huvuden,på många av sina avkommer .Det är viktigt att se vad avelshanarna pruduserar. Inte bara skönhet, utan oxså tempramentet ,som jag tycker är sååååååååååå viktigt. Har ju sett många som jag skulle kunna ta hem ,men ack, jag kan ju ej längre ha det så!! Jag får nöja mej med med mindre . Väntar på vår lilla griffongtjej.Den som väntar på nått bra,har ej bråttom. Var hos en kiropraktor i går .Så underbart att hitta en karl som kan hjälpa en.. Fick på rekomendation .Man blir ju nästan religiös på kuppen, när man kan gå bättre och smärtan lägger sej.Man får tacka nån att dom finns...... . Jag vill oxså tacka för alla fina julhälsningar ,det värmer. Nu lackas det snart, JULEN ÄR HÄR. Njut medans du kan ..

En ny färg??? Lilla Edgar.

Så kom det en ny färg jag aldrig sett förrut?? Denna grabb är så fin med sin vit/liver /sobel färg . Han är efter BONO / RUSSUN .Finns på Kennel Bizzhaie med sina unika syskon ..Alla varelser är ju unika??? Dom andra färgerna är röd,svart, blueroan sobel,blueroan och liver roan. Bono har nu lämmnat 9 olika färger med sin brudar.. Snart kommer det nya valpar efter Bono på olika Kennlar. Har så jäla ont i höger knä och höft ..detta väder är inte kul. Omslag tål inte mina leder. Vi behöver lite mer ljus och -5 ,tycker är OK . Som jag alltid sagt ,,en bra cocker kommer i alla färger.Eller hur??

Lite snö ida...

Var i skogen och hämtade mossa och lite grankvistar. Få ta så mycket jag vill av min granne som äger allt.. Hundarna blev ej skitiga ,bara blöta .. Lilla Jill mår så där ,hon måste ju får följa med ut ,med en fleeceoveall på sej .. Har bakat peppar kakor, lite kul med olika mönster.. Kollar på Hemnet objekt . Får se vad det blir för hus ?? Vi måste ju sälja vårt först ... . Såg på Malous program TV4 en del ida. Känner verligen för den kvinnan .Tar upp saker som berör mej. Att vara ödmjuk och känslig är en gåva !! Tänk på det. Att köra fram som en ångvält,skrämmer andra. Skratta och gråt det känns skönt och inte farligt att visa. Livet är ju som en berg och dalbana,tur man inte vet nått i förväg...

Sista Showen för i år!!

Det var väl ingen höjdare ,milt sagt.. Lite avslaget ,inte mycke folk/ hundar. Men alltid trevligt att träffas. Hunderiet är ju socialt.Allra helst när man känner folk utan för cocker ringen. Träffade min blivande hunds uppfödare, roligt att jag hann titta på bedömmningen ,en del. Syrran satt vid Volpino Italiano båset. Storslam igen för hennes uppfödning. Denna lilla hundras är helt otrolig och stark och söt och vacker,synd att jag ej kunde ha kvar nån. Att jag skulle vara allergisk för dom ,fanns inte i min dröm ens. Men thats life.. Snart få vi hem en liten svart pärla efter Bono /Bibbi. Nytt år nya tag! Gjort en pepparkaksdeg .Bak i morron. Doftar så häligt. Nu är en julskinka klar. Det blir en macka med skinka och ett glas O`boy. Tack o hej för mej .

Regnet det bara öser ned och jag går i lera...

Fan va skitit det är!!!! Fastnar ju i leran när man tar se ut med doggarna .Men dom måste ju ut och röja. Sen är det bara att bada igen... Igår var det bilarnas tur att jäklas.Min Volvo fick punka ,en rejäl en. Fick byta däck ,inte billigt. Sen Jimmys bil fel på en givare så den gick när den ville. Fick möta honnom och köra efter om den skulle behövas hjälp. Det tog timmar.....Det var en dimma som vanligt så man såg inte mycke , inte kul att köra i detta vädret . Tur att jag har nya brillor ,,så jag ser bra ut.. Nu är kaffet klart,fika sen till Enköping och möta gubben igen och hämta bilen från verkstaden, trött blir man, för nu sänker sej dimman igen. Vad är julstämmningen??? Man får leva på hoppet...

RSS 2.0