Vårt hus som nu skall säljas

Ja nu skall vårt hus säljas ,gud vad vi har älskat detta ställe. Men med 6rok stor tomt 2300 kv +1 hus till på50 kv Min knänn orkar inte trappor ,Så har vi ju inte många hundar längre. Lilla huset har hundgården kvar ifall nån vill ha djur . Nu börjar det blomma i buskar och trän.Vitsippor och blåsippor och snart kommér alla gullvivor som växer på tomten..samt alla rosor bl.an.... Vi hoppas att det kommer folk som förstår att njuta av vårt häliga hus. Kanske är det nånn uppfödare som vill ha ?? Bara att flytta in det finns allt... Håll tummar och tassar ,,,

Dörren hemma hos oss ,,,,

Gillar blått, som havet och himlen,när man är i Grekland,så ser man dessa dörrar överallt. Ser så välkommnade ut .Har även målat den andra ingången oxså i blått och trädgårdstolar och bord.. Skall måla mer,när jag orkar . Har målat innomhus skåpdörrar lister ,som vi har i grafitgrått och lime på väggar i köket.. Vår vedspis i köket sprakar så mysigt just nu och vämer upp till övervåningen. Måste släppa hundarna en sväng till bara innan jag kan ta ett skönt bad ,och njuta,för mina onda leder.. Min kirurg tyckte jag skulle ta en ny plåt på min högra fot,eftersom jag ej blir bättre. Ja dessa krämpor!!!!Tur att det finns dom som kan karva i ett gamalt kalkbrott.. Nu hoppas vi att sommaren är på G på riktigt,våra fågelhyresgäster jobbar för högtryck ,snart kommer det nya små. Måste tacka igen för alla fina kort som ni skickar till mej .Det värmer skall NI veta. Säg nått snällt och var som du vill att andra skall vara mot dig!!!

Jill 10 år!!!

Vår lilla svarta docka Jill är nu 10 bast. Kommer ihåg när hon reste från England och Kennel Glennbrows, med en kompis,som jobbar på SAS..Hon åkte till Norge, Gardemon i en rosa box. Där jag hämtade henne.Gud vilken söt tik. Hon blev snabbt husses docka,typiskt tikar.Men alla gillar min älskling både 2+4 benta. Vi hade visning på vårt hus i går.Strålande sol,som på beställning. Många var hugade15 fam.Vi har koll ¨på ett hus utan för Karlstad,som vi hoppas kan bli,vårt.En enplanskåk. Idag är det sol men kallt,frosten var här i natt,fick bädda ner en del blommor. Livet med mina hundar genom tider,har varit mycket givande för kropp och själ. Tänk så många fantastiska valpköpare och vänner man fått och har,får se om jag kan ha en kull till nästa år. Måste få tid med allt det praktiska först,skönt att man går mot sommaren,som är allt för kort bara.Mina leder mår bättre då. Skogen kallar med mina 4 benta...

Visning av vårt hus...

2009-04-18 @ 22:28:23 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Träskmarker,,,

Vi har varit på vårt favoritställe i skogen, där det finns träskmarker.Så vacket det är när man ser solen lyser genom träden,naturen är fantastisk..En dag såg vi en älg,sen tranor massor med änder plus en massa andra fåglar.Såg två stora myrstackar ,som var i full färd att fixa till till altt efter vintern,dom får slita... Jill och Dino var helt uppsluppna av allt .Badade och traskade runt i träsket så lyckliga. Jag är så glad att få uppleva detta,med mina kära fyrfota älsklingar. Jill släpade på stora pinnar och stoppade ner huvudet under vattnet och kollade. Dino som nu är 7 år ung bara älskar att vara och bada med sin lilla fru.Som snart blir 10 år ung... Detta lilla par är så gulliga ihop. Själv har jag blivit bättre i foten,men fan vad det väker i hela högra sidan !!! Tar väl tid,jag är inte den som gillar det ,vill att det skall gå fort....Tiden är kort när man blir äldre...Man vill hinna göra så mycket. Vilka dar vi haft, solen och värmen kom i påsk,vi har fixat i trädgården och målat på huset ,efter vintern. Carro med fam var här på påskmidda,barnen fick leta i trädgården efter sina påskägg och hjälpte att skyffla jord och kratta. Letade mask och snäckor.. Snart har vi visning på vårt hus,,så jag hoppas att det blir nån som uppskattar detta ställe som är så underbart.Vår lilla by ser ut som en bild från en gammal film på landet,röda stugor bonngårdar kor, hästar och en natur som är ljuvig.Med mycke barn i stugorna. Verkar vara generations skifte,men vi har några härliga gamla 80 åringar som bor grannar.Här på landet hjälper man varandna, utan krussiduller det är skillnad mot när vi bodde i Järfälla... Vi orkar ju inte ha så stort längre 6 rum okök +ett hus till är för mycket när man ej är tonåring längre.Knääna är ej ok och det vore bra med en enplanskåk. Vi får hoppas att det blir nått sånt i Karlstad.. Nu skall jag elda i pannan till natten . Sov gott!!!

Vatten hjul

Denna fina sak fick jag i av gubben. Gillar ju sånt, rogivande att lyssa på. Idag åkte vår röda kattkille till et nytt hem. Vi är ju tvugna att hitta hem till katterna oxså . Dino och Jill har badat i vår stora bäck idag, den riktigt forsade fram. Snön smälter snabbt. Körde fast med min lilla svarta bil i leran på vägen till gärdet.Tur att jag har en skyst granne Jan-E,han kom med fyrhjulingen så var det klart. Kan ju inte gå så värst mycke, foten är så ostabil och den värker. Kan ta lång tid sa doc... Ikväll skall gubben titta på ett hus till i Forshaga. Vårt hus är nu till försäljning... så nu är det bara att vänta och gilla läget.

RSS 2.0