Nya underverk efter BONO Kennel Smultron blomman

Gott och blandat kan man säga,3 tikar v/r ,liver och svart,2 killar röd och blue.Skall bli spännande att följa .. Vintern håller fast.Men inte så kall.Kajorna har hittat till sin bon och det jobbas i buskar o trän. Min fot börjar lugna ner sig,knäät ömmar tar ett par dar innan cortisonet har värkat. Skall bli intressant är höra hur det gått på Konferensen??? Får inf. senare idag Vårt hus börjar bli klart för inspektion. Såg lite på Let´s dans igår. Att en sån stor maffig karl kan vara så smidig och föra sig så graciös på golvet??? Värdiga vinnare tycker jag. Den som kunde sväva så på golvet?? Det kanske kommer??? Den som lever för se ....

Jag minns,,mars-66

Då var vintern lång och kall 25/3 var det -25 Vår son Johan och jag kunde inte gå ut. Nu är han stor kille/man. Pappa till 4 härliga ungar. Vintern håller greppet igen. -14 nu på morronen,solen skiner. Så har det hänt igen ,i södags så var vi och kollade på ett hus.När jag skulle gå ut till garaget,så såg jag ej en trappa .Det var mörkt, snubblade vred min högra fot ,och slog mig på höften,rumpan. Tur att man har lite skysta sittdynor. Foten är inte vacker ,svullen öm så jäla ont. Men jag tar det lugnt Lindat med fetvadd och linement,högläge för foten. Nu kan vi inte fixa ute frys fast igen. Massor med snö vackert, men nu blir det jobbit tycker jag. Men hundarna blir ej fulla med snöbollar . Jag hoppas vi hittar vårt hus vi villa ha i Värmland.Det är ju inte klokt att snart är det bara några månader till Midsommer??

BONOS dotter Bruna Bönan

Bono>Bibbi dottern BÖNAN. En sån helt underbar färg ,på en vacker tik.Hon bor på Kennel Bizzhaie.Lever ett lyckligt familjeliv,med många kompisar. Här jobbas det med vårt hus städar skurar,målar packar..... Mäklaren kommer i nästa vecka och fotar. I morron åker vi till Värmland och kollar på en enplanskåk med gillestuga och mer..... Jimmy kommer ju att börja med sin Blommsterbutik i Karlstd,nästa månad. Mycket händer, vore bra om snön smälte,lättare att fixa utomhus. Klippte ner JILL idag ,hennes päls har blivit jobbig, efter att hon blev av med livmodern. Så söt hon blev,som en liten valp.Snart 10 år . Nu har temppen sjunkigt igen, och halt som en skridskobana. Te` time, och sen bedtime.. Sov gott

Tre systrar vid kjorren som alla sammlades vid.

Annika Elisabeth och jag Man börjar undra hur länge sen det är?? Det kommer ikapp en så där ibland..Han som hade kjorren var jämt sur ,vi visste ladrig varför .För vi var ju små änglar ,gjorde inget som andra skulle ha gjort!!! Men jag vet att det var inbrott..ibland.. Vi var ju väldigt många barn på vår gata Kallades barnrike gatan PÅ morronen vällde det ut ungar som skulle till skolan ,som bara låg nedanför oss en bit.. Man hörde när det ringde. Gud så många ggr.man snubblade och slog i knääna .. . Jag åkte mycke skidskor på fotbollsplanen.. Dom hade små värme tält som man kunde gå in i. Det fanns ju inte TV och Dator ( Stenåldern??) men vi var jämt ute, jag saknade inte nått. Vi lånade hundar och vara ute i timmar innan vi själva fick en hund..Jag dansade även balett och spelade piano tog ridlektioner på Råksta och i Hässelby Vilken härligt tid. Att rida ut barbacka på gärderna ,det var tider det.Nu får man ha hjälp att komma upp på den stackars hästen.. Snön har fallit hela dan vi jobbar med huset med hjälp av tonåringarna som är 77och 80 år ??? Livet är förunderligt.

Ett litet gullebarn som Ylar efter farmor???

Denna lilla rödråriga kille är efter BONO/EMMA på Kennelarna Pansy/Lagromi. Han kanske ylar efter farmor ?? Önske tänkande .. Så lik Tage  vår vackra kille efter DINO/JILL. Han fick bar en kort tid på vår jord. Men jag glömmer aldrig honnom .Har var båda underbart snäll och vacker ,en fin egenskap. Men hans föräldrar är nog det raraste par man kan tänka sig.Bor tillsammans hos oss,dessa klassika cockrar i min typ.Men det vet nu ju, att jag vill ha korta kompakta EJ stora .., Önskar alla lycka till i ringarna med era vackra 4 benta .
Kollade på 2 hus  utanför Karlstad För mycket att göra på .Det blir nog ett parhus med mindre tomt Eftersom gubben kommer jobba mycke . Känner att det börjar  dofta vår,  hoppas den kommer snabbt .Längtar efter sol.och värme .

MACY stammtiken M. Merry Christmas

Denna lilla söta svarta tik föddes i en kull på 13st på julafton -92 nio överlevde 1 blt tik resten svarta. Hennes pappa var PIP Spinneyhill Sadler mamma Madonna M.Lady is a tramp v/s. Macy fick i sin tur valpar med den blå Imp.från Scotland Lynwater Look me upp FREDDIE.En hande som betydit mycket för aveln i Sverige.En så snäll och go kille ,som tyvärr fick 2 otäka fästing burna sjukdommar och blev kroniskt halt. Men han blev nästan 12 år.Tack vara en helt underbar till varo hos Stickan och Karin Lundstöm. Ja tänk så mycket underbara vänner man fått genom tiderna, Anna Asp som hade lilla Pamela M. Merry Snow flakes. Mamma till Al och Annie bl.an.Hon fick ett liv man önskar alla hundar. Tack Anna med fam,för er ödmjukhet. Ja det finns en rad folk som kunnde få rum här. Men ni skall veta att jag har ett rum i mitt hjärta för er alla. Alla hundar och Vi med är unika i vår kanske tuffa värld. Men en gör så gött en kan. Nu kryper tempen neråt igen -13.Bara att elda och krypa ner under täckt,det behöver jag. Vila så kroppen får nya krafter.

RSS 2.0