Altanen hos oss..


Regnet tar ju aldrig slut!!!!!

I dag blåser det och regnar ilsket,mer än det har varit..Fy vad jag blir trött på detta.Karlstad har visst haft regnrekord, Trodde att det var sola här??+ Måste ha sol och värme NU!!!!! Så jäla bött i trädgården som att gå i sankmark. Hur skall det gå för våra grönsaker?? Det blir inte billigt,eftersom det är dyrt redan. Igår plockade vi upp kläder,för alla säsonger, Vi har ju inte lika mycke utrymme nu med det gick. Jag skall baka blåbärspaj tänkte jag. Men jag har ett sår på högra handen.Så det får bli den vänstra. Tänk vad svårt det är att fixa med den handen ,,,När man ÄR hö hänt. Lilla terrier Trixie triv som fisken i vattnet hos oss ,älskar tant JILL. Hon kommer att bo här när Jessica,som äger henne pluggar .Utbilningen till USKA. Hundarna är trötta av vädret,hoppas det klarnar upp till em... Jag längtar så till att få simma men så kallt än ... Vi skall sätta upp ett troaxstängsel,som vi har tillsammans med en del av altanen bakom huset. Nu skall jag sätta in pajen snart och äta lite pasta med grönt .Gött och nyttigt

I tisdags var jag i Mariebergs skogen ..

Men jag orkade ju inte gå Jessica med barn och Kelly,travade runt och ja satt och väntade mina knänn värker för mycke. Men varmt var det underbart ,vad vacker det är i Karlstad, stället ¨låg vid Klarälven med mycke att kolla på. Man kunde även bada . Jag tog en sväng till centrum måste ju lära mej att åka rätt. Inga bra skyltar som i Stockholm . Dom tror tydligen att alla vet vad dom skall åka. Fan vad jag har haft ont har ont i knääna. Men jag har varit iväg och plockat blåbär, det går inte fort, jag måste vila .Lättare att tamej fram i ojämn terägg. ¨ Kan inte gå ned för ,men som dock sa,det tar ett halvt år. Så det är bara att finna sej i .men ack så svårt,,det här regninga vädret gör ont i mina leder. Vill ha sol , så jag kan få simma . Ida så ringde Yvonne som har BONO ,han hade blivit ormbiten igår. Men kom snabbt under behandlig med uppföljande medesiner. Hon är så duktigt med min lilla gosse.Jag har tur att ha fanstastiska foder värdar . Har gjort 2 sockerkakor och potatis gratänger. Snart kommer gubben hem ,så vi får käka. Måste fan i mej ta 2 värktabletter !!! Sen ett bad, som ny en stund..

Jill apporterar en stor stock Liten o envis o nytrimmad


Vårt nya hus

Så skönt med enplanskåk ,Ändå är det 115 kvm.Räcker o blir över.

Bad i Skivtjärn äntligen....

Igår var vi och badade i en Tjärn långgrundt i sandbotten Simmade för första ggr.Härligt!!!!!!!!! Det var plus 20 gr.i vattnet o plus 22 i luften .Jessicas lilla grabb JACK kröp omkring som en snabb reptil vid strandkanten o geggade i sanden lycklig .Vendela 6 år o jag badade .Sen fikade vi, åt färska vinerbröd .Konstigt vad allt smarkar bra när man har badat. Gud vad trött jag var efter dagens utflyckt,slocknade tidigt. Vakande av träningsvärk,men vad gör det ??? Jag kan ju göra saker nu . Ida regnar det igen ,ser ut att bli åska .Hundarna sover efter att husse har varit ute med dom i skogen . Tvättar o kollar i lådor igen.Det får ta den tid det tar. Min rygg orkar ju inte så mycke ,ej heller kan jag ju gå så långt ,lite korta sträckor.Vilar mycker o har mitt gjym.program. I morron bitti skall jag till doc.Få svar på nya prover igen. PÅ lörda skall jag o Cattis till Ransäter i kolla på Basset o cocker. Skall bli roligt att komma ut o träffa lite hundfolk igen. Vi ses !!

Blomclaes.se Jimmy Hofgren tel 054 218500


Ida så har det regnat hela morronen

I går så var det uppehåll Hade besök av Cattis o labbe Gullan Kikki med Basset tjejer Jessie med barn Critte barnbarn. Fick slänga i hop hast bullar,går ju så forto gott är det . Mycke hundsnack Kikki skall ställa i Ransäter Cattis o jag kommer o kollar Bono avkommer skall ställas blir kull o se igen. Ida måste jag handla Jessie hjälper mej med att bära o jag kör ...Hom har en stor Volvo med 7 säten så hela gänget får plats. Vi åker och fikar med Gubben på hans Blommbutik I Karlstad Besök gärna hans hemsida på Blomclaes.se Om du behöver hjälp Ring på 054 218500 Han har lång erfarenhet 33 år i branchen som egen företagare. Du beställer han fixar.. Nu måste jag pallra mej till bilen o skriva lista på det nödvändigaste. Glöm ej att vara mot andra ,som du själv vill bli behandlad Luttrad men gla.

Barnbarnet Vendela 6 månader ung .Såååååååååå gulligt


En av våra vackra döttrar med sin egen dotter Vendela -03


Den vackra snälla DINO


BONO/ MÄRTA valp


Cattis med valpar igen, sin egen uppfödning.


Cattis med valpar 5 år!!!


Vackra TAGE Jill /Dino son.....


Jill i full fart


Murbräckans BOSTON bild från Cocker Show i Ransäter


Efter regn kommer solsken,,sägs det???

Ida har det varit regn regn o regn hela dan. Men vi har plockat upp tror jag minst 10 kartonger. Herregud vad mycket plock. Men jag skall ha garage loppis när jag är klar. Alltid får man nått för grejerna. Inget fel sakerna det kan väl glädja nånn annan. Håller på och sätter upp lite tavlor och gardiner,men behöver nog hjälp av gardin akuten Cattis och Jessie. Vårt hus är bara 115 kvm I stället för vårt förra på 154+ 50 . Hundarna trivs verlkigen men undrar var över våningen har tagit vägen??? Det är väldigt tyst här på vårt område,det var mer liv där vi bodde förrut kor som romade när som helt och hästar hundar barn traktorer mjölkbilen vägskrapan .. Vi har haft en helt underbar tid på Blåskulla Men nu börjar en ny tid . Man blir ju TYVÄR ej yngre. Bonos rödhåriga son M.BOSTON har varit på Cocker Show i Ransäter Blev bästa unghund med HP Grattis LENA du kunde ju???Det är kul när ägarna sj'lva kan visa .

Våra yngsta barnbarn man kan inte bli gladare av att se dessa underbara barn Vendela o Jack efter vår yngsta dotter Jessie


BONOS barnbarn ROBIN på Kennel Merry Cocktail .Kan det bli vackrare???


Stina o DINO


Kära ANNA med valpar


M .Hot mail RITA


Vacker huvud studio på BONO


Svarta KICKAN hos Lagromi


Huvudstudie på VERA Kennel Moon de LUX


Arvid på Pansy/Lagromi o farfar DINO


Gangster killen AL CAPONE


Bono 3 år i sin glans


Ung o vacker BONO


Vackra KAY,, M .BLUE GRASS,På Kennel Puppy Dream.


Sobeltik Efter BONO/GERDA i Scotland Kennel Quilmhari


Trio i voker flickor med olika färger


Tre olika färger


KAY


Bönan


Avkommer efter BONO i olika färger


Regnet det bara öser ner,i VÄRMLAND,,,,,,

Nu har det regnat hela veckan ,Svedala är konstigt, från tropisk värme+31,till +13. Inte bra man blir ännu tröttare . Id så har min svärson DAMIEN o hans kompis PAUL hämtat resten äv våra grejor i Hammarby,gud vad grejor man har!!!!!! Allrahelst när vi nu har mindre husyta. Igår fick jag hjälp av en massös som fixade min snea vänstra sida ,så jag kan gå normalt igen Den sidan har fått ta stryk av att orka med den högra som pajade. Men ida kan ja gå bättre.Tänk att det finns hjälp ialla fall?? Nu har vi varit utan TVN sen vi flyttade in. Går utmärkt!! Lyssar mycke på radion och läser ,som jag älskar.Har ju webbtv,,, Hoppas regnet lugnar ner sej så blir jag o doggarna glaa,även dom blir ju trötta. Eller, man kanske skall... Singing in the rain??????

Jag vill ha sol igen

Är det sant att Ryssvärmen är på väg till OSS. Inte mej emot ,älskar sol vind och vatten. Ida blir det pedikyr för doggarna och bad,trimpyssel klipper ner hundarna för värmen skull och så badar dom ju så mycke . Cattis och Jessica har hjäpt till med att pyssla hemma Skönt närman ej kan sj'lv.

Vår älskade mamma GULLAN skulle ha blivit 86 år idag...

Livet blev ej som vår mamma och vi hade önskat .Cancern tog henne för tidigt. Men som hon sa till oss ,fick hon ett underbart live med en man som hon älskade och tre döttrar , 11 barn barn Leva med sina cockrar som var en stor del i hennes liv . Utan dej hade vi kanske ej haft cocker ??? Tack för allt du gett oss Kan fort farande höra ditt glada skratt.

RSS 2.0