Regnets väg


Träning ger nog färdighet,även för en trött tant(för tillfället)

Jag kommer att ha ett tufft program ,för att blir bättre.Men det är roligt bara ,att få hjälp Kanske jag kan få utdelning till nästa år. Med nya tag. Ser fram i mot det Idag så har det regnat envist hela dan. Jag blir så trött av detta ,påverkas av väder omslag . Hundarna är oxså skit trötta. Just nu bara vräker det ner... Idag så fyller vårt yngsta barnbarn JACK 1 år.Firar honnom i morrom med morfar som fyller i morron. Med kräftor och vänner.Nästa vecka så fyller vårt äldsta barnbarn Sandra 21år .Då blir det fest igen. Mina gulliga svärföräldrar kom idag med lite grejer till, det tar visst aldrig slut med prylar ,gud vad man har. Har gjort 2 kg köttbullar tills i morron och bakat lite till. Om ni vill se nått roligt.. Köp Nöjes massakern. Då får man sej ett gott skratt. Det behöver vi alla. Gör nånn glad idag, i morron kan det vara försent.

Vackra bärbusken ARONIA


Bär,svamp plock och bad..

Så skönt att få bada igen ,inte en käft mer än gubben jag och hundarna.Vi hittade massor med blåbär och kantareller. Hundarna badade o njöt oxså. Hem och gjort 2 st blåbärspajer och gubben fixat sina svampar. Gud vad skönt trött jag är i kroppen. Tog det lugnare idag bara 10 vänder... Vårt hus är så härligt lagom,som Vi säger i Svedala. Börjar få lite ordning . Är det nån som vet vad man använder bären ARONIA till ???? Vet att det är en gammal indiansk medisin växt,Vi har den runt ena sidan på tomten... Sätter en bild på dom fina bären. Men jag har aldrig hört talas om den förut.

En fyrhjuling vore bra att ta sej fram med ???


Al Capone Kays morfar .Detta huvud ser man EJ ofta på en blå cocker.


Perfekt huvud i min smak KAY M. Blue Grass

Bild på vår KAY som bor på Kennel Puppy Dream. Så vackert mejslat huvud .Inga hängögon här inte, underbart utryck. Ett stort huvud med köttig panna är SÅ vidrigt i mina ögon sett. Tyvärr så finns det ännu på rasen????Många får nog se över sina avelsdjur. Men tack o lov är smaken som baken ,,DELAD.

Glada badparet JILL o DINO


Sommar och sol det har vi nu ..

Så underbart att få vara ute i skog och mark sitta på en stubbe kanske och ta lite blåbär som växer otroligt mycke nu. Jill gillar blåbär ,bra, det gör väl nytte till doggar med. Undrar hur det går i Askersund, idag är det väl?? Har ju själv inte ställt på länge ,på grund av mina knään. Vår dotter Jessie är ni på Ireland Regn idag hörde vi .Men det kommer väl hit en sväng oxså Går inte att låta bli tydligen. Det var nått år sen jag var på Ireland ,nu när dom bor i Sverige. Älskar det landet och folket . Har ju gjort en blåbärskaka oxså skall inmundigas med gädde och likör gjord på blåbär,har jag själv gjort för 3 år sedan .Starkt o gött.

Att dömma cocker...

Tycker att det finns allt för många okunninga dommare,som med flit och resande med sina hundar ,fått många SUCH. Men erfarenheten då?? Är inte den värd nått?? Kunnigheten på vår ras? Betänk att rasstandard är viktig.Det går inte att prioritera hundar efter den som håller i snöret,eller??? Cockern attityd är väldigt viktig, frammåt,men ändå mjuk i sättet, bra rörelser EJ fara fram som en vinthund.Man måste ju se rörelserna helst?? Sen är jag väldigt noga med hundens huvud ,får EJ heller bli för mycke, sen kommer vi till ögonen, EJ för små,absolut ej hängande ögonkanter!!!!!!!!! Sen tassarna ,som jag sett måga har väldigt veka handlover,EJ rastypiskt och så långa klor en del har.Cockerns tassar SKALL vara tätt slutna korta katttassar. Sen har många väldigt raka kors,därför kanske svansen står rakt upp,som på en terrier??Urch och fy ,jag har svårt att vänja mej vid det. Vår korta kompakta underbara cocker får ju inte göras om till nått som vi tycker är det vi vill ha... Sen färgerna,,alla färger är ju tillåtna ?? Värför kan ej dommare se hunden ?? Titta inte på färgen, döm hunden ,efter typ och kvalitet. Freddie var en av dom härligaste killar jag haft.Från Elisabeth Kennel Lynwater. Så rätt i allt kort kompakt lagom i stolek hälig stomme ,och ett temprament som var helt otroligt. Ser nu hans avkommer ,hur dom har ärvt mycke av denna kvalitet. Skulle var bra om fler kunnde ta in hundar,,VI behöver bredda .basen ,betydligit. Lär er läsa stmmtavlor,när ni skall avla .Det tar tid att lära. Den som lever får se,vad det blir av det....

FREDDIE döpt efter Freddie Mercury


JILL tvåa som Junior winnare i MILANO -2000!!!!!


Vacker med ett utmärkt temprament JILL HD B-C...


Angående HD resultat.. Läs på Kennel Merry Cocktails sida .OM i väntan på HD resultat

Ett bra inglägg om i Väntan på HD resultat. Kan man avla bort HD ??? Man föds ju olika?? Har friska föräldrar på alla sätt som går att mätas ,men sen då??När det kommer avkommer som i mångas ögon föds med deffekta delar i kroppen HD????Gud så hemskt tycker många ... Hur kan man bli så förskräkt,,? Jag vet inte? Har väl hållit på för länge för att hetsa upp mej.. Vi hade ju inte nått HD +ögon program när jag började som uppfödare. Hur fan kunde dom då bli 10 till 16 år,friska glada som både såg o kunde gå ??Åven användas i praktisk jakt och elit spår?? De som tror sej hittat den perfekta hunden ,får väl klona och spara denna unika hund till framtiden. Min lilla svarta starka självgående tik JILL har det hemska hd resultatet B+C!!!Är ta mej fan den piggaste jag haft, nu är hon 10 år.Fött valpar med friska så kallade resultat, både på HD och ögon. Nej, man får nog betänka att cockern ÄR FRISK,varför leta fel???? Jag får vara glad att JAG ej är en cocker.Jag hade väl avlivats,med alla mina fel,taskiga leder antagligen HD , knäleder, rygg,dåligt imunförsvar, glasögon, dålig päls,svårt att trava rätt,¨så det hade inte blivit nån utställnings kärriär heller. Men som ni vet, lever jag fortfarande och har fött 4 friska barn,och har barnbarn, som oxså går och ser bra ut avelsmässigt????Alla med bra päls väldigt vackra utmärkta stommar och förbröst. Kan nog bli bra avels djur,oxså.?? Livet är alldeles för kort för att gotta sej i problem. Om vem och vad... Försök att se den positiva sidan i livet.Så blir man nog en lyckigare skit. Jag försöker varje da,och nu skiner solen så ta en kopp kaffe,och tänk ? Jag lever ju NU!!!!!

Vackra MILLAN....... BONOS dotter


Röda krusbäroch planerad valpkull...

Idag så har jag plockat röda krusbär hos min svärson Damiens kompis Paul,Stora mogna goda. Som jag tål .Skall göra krussepaj. Så gött att göra likör av oxså.. Koka uppså mycke vattendu behöver och låt svalna,det skall vara dubbel så mycke som bären. Sätt i en flaska,lägg i bären och ett paket florsocker. Sätt på kork, vänd flaskan upp och ner iggr om dan. Låt stå i sex veckor smaka och njut. Fan vad myggor det är!!! Dom gillar visst vissa personer mera.Min man får inte mycke?? Jill och Dino simmat igen. Dom apporteras allt för mej.Skall träna med fågel igen Skall para Bono dottern MILLAN när hon börjar med den stilige ADAM från England . Har länge haft ögonen på denna gentleman ,en cocker som jag vill ha rätt igenom. Finns alldeles för stora och långa i Svedala,undrar varför?? Man måste lära sig se typen,det går inte att prioritera dessa lågställda långa .Då är man ute på lågt vatten. Tänk först agera sen.

Soffan kommer att hammna hos min Webbas son Jimmy..

Roligt att du uppskattar denna fina soffa ,som vi ej kan ha kvar nu. Skogen med doggarna ,såg helt plötsligt nått gult på marken ! Va detta?? Jo kantareller,alldeles vid en liten dunge. Tog av kepsen och plockade den full,till gubben som kan äta dom .Jag tål ju inte svamp heller ,magen tar skit då. På vägen hem så plockade jag en mugg hallon igen stora och fina ,til paj .. Växer massa vilda .Så det är bara att grabba tag i dom snabbt... Man behöver ju inte gå långt ,jag har ett ställe som passar mej och mina knään. Bara några 10 talmeter för mej.Fick 2 jävla fästingar på mej ,jag hatar dessa små odjur.Gick lätt att ta bort innan dom fick napp på mitt blod. I morron blir det vinbärsplock om vädret tillåter. Bara ta en stol och hink och förse sig, hos vår dotter Cattis soch Henke på Mårön.Cattis har ju så ont i sin arm och får inte göra sånna saker.Sträng vila Dagens bulletin. ...

Vår mysiga soffa TILL SALU ....


Fan att man skall ha ont i leder och knään ,

Vet ju att det tar tid. Talade med dock.i fredas tar minst 3 månader innan man ser nånn bättring,radikalt . Jag som var och fixade runt huset och var gla. Men der får väl bli varnnnan dag jag kan göra nått. Små regn ida igen. Trött på det. Men det skulle bli varmare, sa dom som vet?? Talade med en kompis i norr ,dom hade jättevarmt och skönt. Fel håll för värmen. Kom hit !! Vi behöver dej så väl. I går när jag var med hundarna vid en rastplats där det är bad ,så försvann Jill ropade efter henne, Dino visade var hon var .En liten strandremsa länge bort var hon ute o ch kämpade med en stor stock som hon absolut ville ha upp,hade fastnat .Fick klä av mej snabbt och ta med en stor lång träbit och puffa och sen dra.upp henne ,botten var full av massa lera och dynga.Lilla vilda Jill över 10 år är sån badfan,hon ger sej inte ,som mej. Jag trampade tydligen på ett ställe där dom jäla pissmyrorna bor,fick en massa bett av av dom raingarna på vänstra benet, upp på mina skinkor.Fy fan vad det sved... Men jag hade Salubrinsalva i bilen som jag sen smörjde på,efter att jag tvättat av lera och skit.Ja,ja det händer altid nått om man gör saker. Skall sälja vår mysiga gammla begie soffa,som ej får plats nu, eftersom vi har mindre.Har lagt ut på blocket .Många har hört av sig ..Får se vem det blir. Kolla om det är nått som nånn av ER vill ha eller behöver. Tar 500 hundra spänn Vet ej hur gammal den är Tack och hej leverpastej....